Image7 Јун 2012

43 години Адинг, 20 години Адинг во Србија и 10 години Биро Проект

Традиционално секоја година на 30-ти мај, го одбележуваме Адинговиот ден. Годинава по 43-ти пат. Она што го направи овој настан уште позначаен годинава се два значајни јубилеи на нашите ќерки фирми – 20 години од постоењето на Адинг во Србија и 10 години постоење на нашата ќерка фирма за проектирање и маркетинг – Биро Проект.

И годинава беа наградени вработените во деловниот систем со стаж од 10, 25 и 30 години.

Во прилог фотографии од настанот: