АДИНГПОКС Ш

Трокомпонентно, брзоврзувачко, епоксидно лепило со диелектрични својства. Се користи за челно лепење на шини на изолиран шински спој. Се применува како епоксидно лепило за лепење метал, мермер, гранитни плочки, природен камен за подлоги од метал, челик, каде што е потребно да се оствари висока атхезија и одлична механичка отпорност. Се применува на хоризонтални и вертикални површини.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс 1Т