Адингпокс - 1Б ЕКО

Двокомпонентен, епоксиден премаз без растворувачи. Се употребува како завршна заштитна и декоративна обработка кај подлоги од бетон, цементен малтер или челик. Се користи кај површини кои се изложени на механички или хемиски влијанија како што се: магацини, гаражи, паркинзи, болници, производни погони, лаборатории, погони за производство на прехранбени производи, резервоари за вино и сл.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс - 1П EKO
Image
Адингпокс - 1ПВ
Image
Адингпокс - 2 EKO
Image
Адингпокс - 1 EKO
Image
Адингстатик ЕКО
Image
АДИНГПОКС - 1П
Image
АДИНГПОКС 1БП
Image
Адингпокс 1Б