Деко сил

Транспарентен премаз произведен врз база на синтетички смоли и растворувачи. Се применува за површинска импрегнација и како завршна заштита (лак) на бетонски површини од атмосферски влијанија и блага хемиска агресија. Материјалот се разредува со Растворувач П. Кај многу порозни подлоги се користи како додаток, неразреден, при нанесување на првиот слој од боите на база на растворувач Адингколор-РФ и Адингмаркер-П.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингколор - РФ
Image
Адингмаркер
Image
Адингмаркер - П
Image
Деко бетон
Image
Декосил В