ИНТЕНЗИФИКАТОР-АМ

Додаток наменет за подобрување на мелливоста на клинкерот

Останати производи од оваа палета
Image
Интензификатор
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР-30В
Image
Поромел - У