ИНТЕНЗИФИКАТОР АМ

Додаток наменет за подобрување на мелливоста на клинкерот

Останати производи од оваа палета
Image
Интензификатор
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР 30В
Image
Интензификатор КЦ
Image
Поромел У