Ингунит T

Алкален додаток за забрзување на врзувањето на бетонот и малтерот. Се применува кај бетоните и малтерите кои се прскаат (сува и мокра постапка), кај тунелите, стабилизирањето на косините.

Останати производи од оваа палета
Image
Ингунит T ЕКО
Image
Ингунит П