Интензификатор

Додаток за подобрување на ефикасноста на мелењето на клинкерот при производство на цемент. Ја намалува потрошувачката на енергија при процесот на мелење и ги подобрува својствата на цементот.

Останати производи од оваа палета
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР-30В
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР-АМ
Image
Поромел - У