Пламмал С

Еднокомпонентна еластична смеса за заштита на електричните кабли од пожар, односно спречување на ширење на пожар преку електрични кабли и инсталации. Еластична е и извонредно се лепи за подлогата. Се користи за обработка на продори на кабли и инсталации низ yидови и прегради во комбинација со минерална волна поради обезбедување на противпожарни сектори. Отпорна е на атмосферски влијанија.

Примена на материјал
Останати производи од оваа палета
Image
Пламмал - К