Флуидинг

Пластификатор изработен на база на нафталин сулфонат. Се применува во високоградбата за пумпани и класични бетони.

Останати производи од оваа палета
Image
Флуидинг- М
Image
Флуидинг - М1М
Image
Флуидинг - МС