Aдинг хидроизолациона трака

Хидроизолациона трака за бандажирање критични споеви при изведба на хидроизолација, изработена од термопластичен еластомер, армиран со плетена мрежа од полиестер.

Останати производи од оваа палета
Image
АДИНГ БУТИЛНА ТРАКА