DEKO BETON

Tretje reaktive, penetruese i cili kimikisht reagon me beton të ngurtësuar dhe krijon efekte dekorative të përhershme në ngjyrë të cilat ngjajnë si gur natyral. Përdoret për dekorim të sipërfaqeve të brendshme ose të jashtme të murit dhe të dyshemesë si dhe te elementet e rifabrikuara të betonit.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGKOLOR RF
Image
ADINGMARKER
Image
ADINGMARKER P
Image
DEKOSIL