DEKO SIL

Aplikim transparent me kualitet të lartë në bazë të rrëshinës sintetike dhe tretësve. Përdoret për impregnim të mbrojtjes përfundimtare të sipërfaqeve të betonit me Deko beton, si dhe për sipërfaqe tjera të betonit, që të mbrohen nga ndikimet atmosferike. Sipërfaqet e betonit të përpunuara me Deko stil, marrin nuanca më të errëta si dhe shkëlqim të vogël.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGKOLOR RF
Image
ADINGMARKER
Image
ADINGMARKER P
Image
DEKO BETON