АДИНГ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА САНАЦИЈА, РЕПАРАЦИЈА И ЗАШТИТА НА АРМИРАНОБЕТОНСКИТЕ КОНСТРУКЦИИ, ВО СОГЛАСНОСТ СО ЕВРОПСКИ СТАНДАРД EN 1504

БЕСПЛАТЕН ПЕЧАТЕН ПРИМЕРОК од брошурата нарачајте на 02/ 20 34 840 или испратете ни ваши податоци на pip@ading.com.mk со назнака „за бесплатна брошура“.

Останати брошури

 • АДИНГ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА САНАЦИЈА, РЕПАРАЦИЈА И ЗАШТИТА НА АРМИРАНОБЕТОНСКИТЕ КОНСТРУКЦИИ, ВО СОГЛАСНОСТ СО ЕВРОПСКИ СТАНДАРД EN 1504
 • Хидромал Флекс - Двокомпонентна еластична хидроизолација
 • АДИНГФЛЕКС - едникомпонентна еластична хидроизолација
 • Лепила за плочки - Проверен квалитет во ново пакување
 • Фасил В - Силиконско средство без растворувачи за водоодбојна инпрегнација
 • Адитиви за зимско бетонирање
 • Производна програма
 • Декоративни и заштитни фасади - декоративен фасаден малтер со зарибана структура
 • Хидрозим Флуид и Хидрозим Т - Адитиви против замрзнување на бетонот
 • АДИНГ - Имиџ каталог
 • Пламмал 3Д - Противпожарна заштита челичних конструкција
 • Нова генерација адитиви - Хидрофоб-21 / Реоадинг-21