Интервју: АДИНГ - барометар на пазарот во регионот и пошироко

Интервју со ген. директор и претседател на У.О., г-дин Благоја Дончев за Порта3, по повод 45 години јубилеј на АДИНГ.

За да го прочитате целото интервју, кликнете овде.

 

Останато

 • Интервју: АДИНГ - барометар на пазарот во регионот и пошироко
 • Интервју: Лидерството треба да се одржува и докажува
 • Изјава на ген. директор и претседател на У.О. - г-дин. Дончев Благоја за порталот Фактор.мк
 • Изјава на Даниел Цеков, главен водечки менаџер за примена и пласман, Саем за градежништво 2012
 • Изјава на ген. директор и претседател на У.О. за неделникот Капитал
 • Изјава на директор на технички сектор и институт, Александар Белев, за прилогот "Скопје се гради" во Капитал
 • Адинг меѓу најдобрите "Скриени шампиони"
 • Македонските фирми се скриени шампиони
 • Изјава на директор на технички сектор и институт Александар Белев за Капитал
 • Изјава на ген. директор и претседател на Управен Одбор - г-дин Благоја Дончев
 • Секојдневно докажуваме дека успехот надвор од Македонија е можен
 • Изјава на дир. Јовановски Горан
 • Македонските градежници го градат патот на свилата
 • Македонски инвестиции во странство
 • Премиерот Груевски ја посети компанијата АДИНГ
 • Премиерот Груевски ја посети компанијата АДИНГ
 • Премиерот Груевски ја посети компанијата АДИНГ
 • Нов пробив на македонската компанија во Казахстан
 • Награда за АДИНГ АД од Центарот за Институционален Развој
 • Прогласени лидерите на оштествената одговорност во 2009-та
 • Награда за општествена одговорност
 • Меѓународен саем на градежништво 2010
 • Seenews 02.06.2009- Macedonia's ADING invests 2.0 Mln Euro in Business Centre in Skopje, Production unit in Bulgaria
 • Порта 3 05.2008 - 39 години АДИНГ: Успешната приказна ќе продолжи
 • Порта 3 2009 - АДИНГ: Оскар за екологија и одржлив развој
 • Канал5 10.03.2008 - Градежната компанија Адинг го издаде првиот технолошки каталог
 • Ирански весник 2009 - Објавена реклама
 • Капитал 10.2008 - Ние извезуваме спакуван ум
 • Утрински весник 22.05.2009 - „Адинг“ отвора погон во Бугарија
 • Нова Македонија 22.10.2009 - „Адинг“ ќе гради фабрика во Иран
 • Економија и бизнис 11.2008 - АДИНГ: 40 години успешно организирање и профитабилно работење
 • Порта3 29.05.2009 - Интервју: Благоја Дончев, генерален директор на АДИНГ
 • MakFax 20.10.2009 - Македонска компанија ќе отвори фабрика во Иран
 • InPress 21.10.2009 - АДИНГ ќе гради фабрика во Техеран