Контакт форма

* Испрати Е-маил до:

* Име и презиме:

* Наслов на Пораката:

Контакт телефон:

* Контакт е-маил:

* Коментар:

Контакт информации

АДИНГ АД, Скопје


Адреса: Новоселски пат (ул.1409) бр.11
1060 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: ading@ading.com.mk
Веб: www.ading.com.mk

Управен Менаџмент


Тел: +389 2 20 34 800
Факс: +389 2 20 34 810
Е-маил: mojsovski@ading.com.mk

Сектор за контрола на деловен систем


Тел: +389 2 20 34 804
Факс: +389 2 20 34 810
Е-маил: mojsovski@ading.com.mk

Технички пласман со институт


Тел: +389 2 20 34 840
Факс: +389 2 20 34 850
Е-маил: pip@ading.com.mk

Финасиско - Комерцијален Сектор


Продажба:
Тел: +389 2 20 34 820
Тел: +389 2 20 34 823
Факс: +389 2 20 34 821
Е-маил:
prodazba@ading.com.mk

Продавница:
Адреса: ул. Кузман Шапкарев бр. 5 1060 Скопје
Тел: +389 2 20 50 981
Факс: + 389 2 20 50 980
Е-маил:
prodavnica@ading.com.mk

Финансии:
Тел: +389 2 20 34 812
Факс: +389 2 20 34 817
Е-маил:
finansii@ading.com.mk

Набавки:
Тел: +389 2 20 34 824
Тел: +389 2 20 34 826
Факс: +389 2 20 34 825
Е-маил:
nabavki@ading.com.mk

Фабрика


Тел: +389 2 20 34 830
Е-маил: factory@ading.com.mk