Доделена награда за најдобра дипломска работа на Градежен факултет

 „АДИНГ“ и оваа година ја додели наградата за најдобра дипломска работа од областа на градежништвото, каде се применети разни материјали од нашата производствената палета.
 
Оваа година, изборот падна на студентот Филип Трајковски за темата со наслов „Анализа на главен носач на мост според Еврокод“, на кого наградата му ја додели Даниел Цеков, нашиот главен водечки менаџер за примена и продажба.
 
 
 
 

Останати актуелности