17 Дек

Годишен завршен состанок на Групацијата АДИНГ за 2019 година

На 14.12.2019 се одржа годишниот завршен состанок на групацијата Адинг, во присуство на членовите на Управниот и Надзорниот одбор, менаџерскиот кадар и управителите на ќерките фирми од Македонија, Ср...

Повеќе
17 Окт

Признание за успешна соработка со Градежниот факултет

Градежниот факултет при УКИМ годинава слави 70 години постоење. Во рамките на свечен настан одржан во рамките на факултетот, беше доделена плакета за успешна долгогодишна плодна соработка на факултет...

Повеќе
15 Окт

Учество и стручни презентации на Адинг за време на Симпозиумот на ДГКМ 2019

“18ти Симпозиум на Друштвото на градежни конструктори на Македонија (ДГКМ 2019)” се одржа од 2. до 5. Октомври, 2019 во Охрид, Македонија. Симпозиумот се фокусираше на прашања од областа ...

Повеќе
20 Јун

Плакета за успешна соработка со Технолошко – металуршкиот факултет

Технолошко-металуршкиот факултет при УКИМ годинава слави јубилеј 60 години постоење. Во рамките на свечената седница одржана во амфитеатарот на ТМФ, беше доделена плакета за успешната и плодна сораб...

Повеќе
13 Јун

Јубилеен настан - „50 ГОДИНИ ОД ПРВИТЕ ЧЕКОРИ“

Годинава нашата компанија одбележува 50 години од своето постоење и основање. Како дел од целата јубилејна кампања на 30.05.2019 година, се одржа и главниот настан, насловен како „50 ГОДИНИ ОД ...

Повеќе
12 Јун

Плакета за Адинг од Македонско-Бугарската стопанска комора

По повод 50 годишниот јубилеј на нашата компанија, Македонско-Бугарската стопанска комора ни додели плакета за особен придонес во развојот на македонско-бугарските односи. Плакетата му беше врачена н...

Повеќе
9 Мај

Генералниот директор на АДИНГ е добитник на наградата „Креатори на столетието“

Претседателот на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ, Благоја Дончев е добитник на наградата за животно дело во средна и југоисточна Европа, „Креатори на столетието“. ...

Повеќе
6 Мај

Тимот на АДИНГ на Скопски маратон 2019

15-от Јубилеен Виз Ер Скопски маратон се одржа на 04.05.2019 во Скопје, а на истиот учествуваа рекорден број од 12.500 учесници. 15 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме ед...

Повеќе
15 Апр

Јавен повик за годишно собрание на акционери 2019

До акционерите на Деловен систем АДИНГ АД за производство, примена и пласман на хемиски материјали за градежништво и инженеринг работи, Скопје, Новоселски пат бр.11 (1409) .Кликнете на линковите за п...

Повеќе