30 Дек

ГОДИШЕН ЗАВРШЕН СОСТАНОК НА ГРУПАЦИЈАТА АДИНГ за 2020 година

На 29.12.2020 се одржа годишниот завршен состанок на групацијата Адинг, со присуство на членовите на Управниот и Надзорниот одбор, менаџерскиот кадар и управителите на ќерките фирми од Македонија, Ср...

Повеќе
15 Окт

АДИНГ учествува со свои производи и инструктажа, во изградбата на меѓународниот аеродром Кабаале, во градот Хоима, Р.Уганда

Повеќегодишното искуство при изведба на бетонски коловози и аеродромски писти, стекнато најмногу во Казахстан, но и во некои од останатите републики на поранешниот Советски сојуз, го пренесуваме и на...

Повеќе
14 Сеп

АДИНГ СО ДОНАЦИЈА ЗА РЕНОВИРАЊЕ НА ОБЈЕКТИ ВО Г.ОХРИД, ЗА ПОТРЕБИТЕ НА „НАЦИОНАЛНИОТ СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА – МОБИЛНОСТ“

Најголемиот предизвик на денешницата е да изградиме фер општество каде што ќе има место за сите без исклучок. Надминувањето на таа бариера е задача на сите во општеството и токму ...

Повеќе
29 Мај

51 ГОДИНА АДИНГ - обраќање на Генерален директор и Претседател на УО Благоја Дончев дипл.град.инж.

Поради вонредната безбедносна состојба и неможноста непосредно да го одбележиме 51-от роденден на АДИНГ, ви се обраќам на овој начин, сакајќи виртуелно да бидеме заедно и да си посакаме во добри ...

Повеќе
29 Мар

АДИНГ СО ДОНАЦИЈА НА МАТЕРИЈАЛИ И ИЗВЕДБА УЧЕСТВУВАШЕ ВО ИЗГРАДБАТА НА МОБИЛНА ВОЕНА БОЛНИЦА „РОЛ-2“ ВО БЛИЗИНА НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА-СКОПЈЕ

АДИНГ направи донација во материјали и изведба, за поставување на хидроизолациона заштита на објектот „МОБИЛНА ВОЕНА БОЛНИЦА „РОЛ-2“. Притоа, изведбата на позицијата е целосно ...

Повеќе
27 Мар

Растојанието е клучна состојка за нашето здравје!

Растојанието помеѓу нас е од клучно значење за стопирање на пандемијата со COVID 19. Затоа нашето лого времено го трансформираме следејќи ја оваа иницијатива во светски рамки, а нашиот слоган „...

Повеќе