31 Мај

НА 28. МАЈ, ОДБЕЛЕЖАНИ 52 ГОДИНИ АДИНГ

52-риот адингов ден годинава беше одбележан на 2 дена пред официјалниот роденденски датум 30.Maj, кога во 1969 година е основан АДИНГ. Настанот се одржа во фабричкиот двор, во редуцирана форма од воо...

Повеќе
29 Апр

Годишно Собрание на Акционери 2021

На ден 28.04.2021 среда, се одржа Годишното собрание на акционери на АДИНГ АД Скопје. Собранието беше организирано на отворено, во и околу надворешната канцеларија за состаноци во фабричкио...

Повеќе