2 Tet

ADING NË SIMPOZIUMIN E 20-të JUBILAR TË SHKNM-së "KONSTRUKSIONE REZISTENTE"

Kompania ADING ka qenë përkrahëse shumëvjeçare  e Shoqatës së Konstruktorëve të Ndërtimit të Maqedonisë (SHKNM), duke përfshir&...

Më shumë
16 Qer

ADING MORI PJESË NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE NË REPUBLIKËN E SERBISË, "PRAKTIKA MODERNE NDËRTIMORE 2023"

Shoqata e Inxhinierëve të Ndërtimit nga Novi Sadi tradicionalisht organizoi konferencën ndërkombëtare "Praktika bashkëkohore ndërtimore 2023", mbajtur më ...

Më shumë
31 Maj

54 VJET VLERË E SHTUAR PËR NDËRTIMTARINË DHE INDUSTRINË E ÇIMENTOS

Pas kalimit të 54 viteve, mund të themi se ne krijojmë me sukses zgjidhje dhe teknologji që sigurojnë qëndrueshmëri për partnerët tanë, komunitetin d...

Më shumë
29 Maj

KUVEND VJETOR I AKSIONARËVE TË KOMPANISË ADING SHA-SHKUP

Më 26 maj u mbajt Kuvendi Vjetor i rregullt i aksionarëve për vitin 2023. Nga Kryetari i Bordit Drejtues dhe Drejtor i Përgjithshëm, Zoran Petrovski, u bë prezantimi dh...

Më shumë