Image12 Qer 2019

Pllaka për Ading nga Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare

Me rastin e 50 vjetorit të kompanisë sonë, Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare na ndau plakë për kontribut të veçantë në zhvillimin e marrëdhënieve Maqedoni-Bullgari. Pllakën pranoi drejtori jonë i përgjithshëm dhe kryetar i KD-së, Bllagoja Donçev, në kuadër të kuvendit vjetor të Odës ekonomike Maqedonase-Bullgare.

Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare është bashkësi interesi jofitimprurëse, e themeluar në vitin 2011.

Oda numëron rreth 100 anëtarë, biznesmenë të shquar, të cilët punojnë me sukses në sektorë të ndryshëm në të dy vendet.