ADINGMARKER P

Lyerës me kualitet të lartë i prodhuar në bazë rrëshirave sintetike dhe tretësa. Përdoret për markimin e rrugëve, pistave të aeroporteve, si dhe për mbrojtje përfundimtare dhe përpunim dekorativ të sipërfaqeve prej asfalti dhe betoni.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGKOLOR RF
Image
ADINGMARKER