FLUIDING M

Plastifikator i punuar në bazë sulfonat ligno. Përdoret në ndërtimet e larta për betonet e pompuara dhe klasike me transport përpara vendosjes prej 1 deri 2 orë.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
FLUIDING
Image
FLUIDING M1M
Image
FLUIDING MS