Хидрофоб T

Додаток за водонепропустливост на бетони. Се применува при изработка на фундаменти, базени, резервоари, брани, пристаништа, канали за иригациони системи, каптажи, шахти. Ја спречува појавата на капиларна апсорпција на влага во бетонот.

Останати производи од оваа палета
Image
ХИДРОФОБ КРИСТАЛ
Image
Хидрофоб 21
Image
Хидрофоб флуид