Image28 Апр 2009

АДИНГ АД на Саемот за градежништво во Белград, Р.Србија (SEEBBE)

По традиционалното учество на АДИНГ АД на Саемот за градежништво во Белград, Р.Србија (SEEBBE), претставувањето на својата производна програма, како и одбележувањето на 40-те години од своето постоење, Ви прикажуваме дел од атмосферата низ фотографиии на следниов линк