Image25 Јун 2012

Адинг донираше материјали во Зоолошката градина - Скопје

Адинг АД како општествено одговорна компанија, во соработка со Зоолошката градина во Скопје, донираше материјали за уредување на живеалиштето на мајмунот од видот Белорак Гибон.

Мајмунката Нели ја има можноста да ужива во своето ново уредено живеалиште.


Во прилог, неколку фотографии: