Image19 Фев 2014

Адинг на Денови на кариера 2014

На 19ти и 20ти Февруари, во Националната Универзитетска Библиотека во Скопје, се случуваат Денови на кариера. Адинг зема учество, а фокусот е ставен на промоција на проектот „Нови Бизниси 2019“ чија цел е да се дојде до нови профитабилни бизниси кои ќе може да се развиваат заедно со предлагачите на бизнис идеите.

Ги покануваме сите заинтересирани да го посетат нашиот штанд во период од 10 до 14 часот или презентациите кои ќе се одвиваат во рамките на едукативниот семинар со следниот распоред:

Презентација на Економски факултет (сабота, 22.02.2014 - 10:15-10:25)

Презентација на Машински факултет (сабота, 22.02.2014 - 12:15 -12:25)

Повеќе информации и апликацијата за проектот Нови бизниси 2019 може да ги најдете на следниот линк:novibiznisi.ading.com.mk