Image14 Апр 2011

Адинг на Саемот за градежништво во Белград 2011

Од 12 до 16 април се одржува 37миот Меѓународен саем за градежништво во Белград (SEEBBE). Овој саем е една од најпрестижните манифестации во секторот градежништво на просторот на Југоисточна Европа каде изложуваат сите еминентни компании од оваа област.

Штандот на Адинг Белград е сместен во Хала бр.3. Уште една можност да се запознаете со адинговата производна програма. Нашите вработени се отворени за советување и консултации за употреба на производите на Адинг.