Image24 Дек 2013

Адинг ја поддржа „Големата награда за архитектура“

Адинг, како компанија која долги години има одлична соработка со Асоцијацијата на архитекти на Македонија, и годинава ја поддржа „Големата награда за архитектура“ за реализиран објект.

Наградата ја доби деловниот објект СЕКТРОН, дело на проектант Јана Гугуловска Ѓорѓевиќ, а ја врачи претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, кој е и покровител на оваа награда.

Во прилог неколку фотографии од настанот: