Image24 Ное 2011

Ден на дрво 2011

Во Деловниот Систем Адинг на Денот на дрвото, редовно се прави акција за озеленување на дворот. Така и денес (23.11.2011) беа насадени 6 дрвца – четири божиќни грмушки, една фотинија и еден јапонски јавор подарок од ќерката фирма „Биро Проект“. Во акцијата зедоа учество сите вработени во Деловниот Систем.