Image12 Мар 2013

Доделување на големата годишна награда за архитектура

На 26.12.2012 (среда) во Музеј на град Скопје се одржа манифестацијата Голема годишна награда за Архитектура, која е под покровителство на Претседателот на Р.Македонија г-дин Ѓорѓе Иванов и во организација на Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ).

Адинг, заедно со нашата ќерка фирма Биро проект, го поддржа настанот со организирање на коктел за присутните гости и го потврди традиционално доброто пријателство со ААМ.


Во прилог, фотографии од настанот: