Image4 Дек 2015

Донација за Домот за деца без родители – „11 Октомври“

Во изминативе неколку недели, вработените во нашата компанија организираа акција за собирање на употреблива облека. Истата беше подарена во Домот за деца без родители- „11 Октомври“. Дечињата добија и слатки подароци од Адинг.

Насмевката на децата е најскапоценото нешто на светот и се надеваме дека многу скоро, повторно ќе направиме некого среќен