Image20 Мар 2014

Интервју: Лидерството треба да се одржува и докажува

Интервју со ген. директор и претседател на У.О., г-дин Благоја Дончев за Утрински весник, како дел од прилогот „Успешни извозни македонски компании“.

За да го прочитате целото интервју, кликнете овде.