Image12 Мар 2013

Отворање на деловни простории на „Бизнис Центар Адинг“

На 26.12.2012 свечено беа отворени новите деловни простории на Бизнис Центар Адинг и комплетно реновираниот продажен дел.

За реконструкцијата се погрижи нашата ќерка фирма Биро проект, а за изведбата Инвест А.

Првиот посетител по отворањето доби подарок Врска У.

Во прилог, фотографии од отворањето: