Image22 Дек 2014

Пишуваме историја заедно со нашите хокеари

Изминатиов викенд се одиграа првите натпревари на хокеарската репрезентација на Македонија. За противник нашата репрезантација ги имаше хокеарите на Бугарија.

Во вториот натпревар Македонија дојде до првата победа во својата историја.

Адинг го поддржа овој настан и ни беше чест заедно со хокеарите да бидеме дел од овој историски момент за нашата земја.