Image12 Мар 2013

Посета на студенти од Градежен факултет на штандот на групација Адинг

Како и секоја година, нашиот штанд на Саемот за градежништво го посетија групи на студенти од Градежниот факултет во Скопје.

Нашите вработени ги запознаа со производната програмана Адинг, им ги презентираа материјалите преку изложените мостри и беа отворени запрашања и разговор на теми од областа на градежништвото.

Во прилог фотографии од посетата: