Image23 Фев 2011

Посетете нe на Саем за градежништво 2011

Почитувани,

Официјално ве покануваме да нѐпосетите на престојниот Саем за градежништво на Скопскиот Саем кој ќе се одржи во периодот од 01-05 март 2011.

Како и минатата година, нашиот штанд се наоѓа вохала 1 или Метрополис арената.

За полесно да стигнете до нашата локација на саемот погледнете на мапата овде.