Image19 Апр 2010

Саем Белград 2010

Во периодот од 13-ти до 17-ти април 2010, Адинг традиционално беше дел од Саемот за градежништво во Белград (SEEBBE). Нашите претставници ја презентираа Адинговата производна програма пред поголем број на заинтересирани посетители.

Беа остварени бројни контакти со досегашните соработници од регионот и пошироко, како и со идни потенцијални пратнери и клиенти.

Повеќе за атмосферата низ фотографииовде: