Image7 Апр 2010

Саем за Градежништво во Белград SEEBBE 2010

Почитувани,

Официјално Ве покануваме да го посетите штандот на АДИНГ на претстојниот Саем за градежништво во Белград. Меѓународниот саем за градежништво оваа година се одржува по 36-ти пат.

Повелете на Белградскиот Саем во Хала 3, на штанд број 3001, од 13-ти до 17-ти Април 2010.