Image11 Апр 2011

Саем за Градежништво во Белград SEEBBE 2011

Почитувани,

Официјално Ве покануваме да го посетите штандот на АДИНГ на предстојниот Меѓународен саем за градежништво во Белград – SEEBBE. Саемот се одржува по 37ми пат.

Повелете на Белградскиот Саем во Хала 3, на штанд број 3001, од 12-ти до 16-ти април 2011год.