Image11 Мар 2011

Саем за Градежништво 2010

Во рамките на овогодинешниот Саем за градежништво, во текот на минатата недела, од 02.03. до 06.03.2010, Деловниот систем Адинг се претстави со своите производи и услуги. Посетителите имаа можност да се запознаат со новитетите во градежната хемија, изведбата, инженерингот, проектирањето и градежната механизација, претставени од фирмите членки на Деловниот систем.

Во рамките на саемот пред заинтересираните посетители и студентите од Градежниот факултет во Скопје, беа одржани неколку презентации за дел од адинговите производи. Им благодариме на сите кои не посетија и се надеваме дека успеавме да одговориме на сите барања и поставени прашања.

За дел од атмосферата, низ фотографиитука