Image4 Мар 2011

Саем за градежништво

Деловниот систем Адинг и оваа година беше дел од „Build&Construct“ – Саемот за градежништво во Скопје. Освен посета од нашите партнери, клиенти и соработници, не’ посетија и студентите од Градежен Факултет за кои беше направена и презентација за адинговата производна програма. Во прилог неколку фотографии од овогодинешниот саем за градежништво.