Image20 Окт 2009

Саем за градежништво во Црна Гора (Будва)

Како компанија присутна во 13 земји во светот, постојано се трудиме да бидеме присутни на сите поголеми случувања. Во текот на месец септември АДИНГ беше присутен на саемот за градежништво во Црна Гора (Будва). Претставниците на нашата компанија беа задоволни од посетеноста иако генерално во споредба со минатата година саемот забележал помал број на учесници и посетители.