Image19 Апр 2012

Саем за градежништво SEEBBE \'12 во Белград, Србија

Почитувани,

Ве покануваме да го посетите штандот на АДИНГ на предстојниот Меѓународен саем за градежништво во Белград – SEEBBE. Саемот се одржува по 38-ми пат.

Повелете на Белградскиот Саем во Хала 3, на штанд број 3001, од 24-ти до 28-ми април 2012 год.