Image4 Фев 2010

Сезонска акција

Во текот на целиот месец Февруари, АДИНГ организира голема продажна акција за производот ХИДРОЗИМ со нови и намалени цени за сите пакувања, па така:

пакување во кг. цена ден./кг.
1,5/1 51,00
7,1;14/1 48,00
28/1 45,00
280/1 38,00
1380/1 35,00

*За секоја купена количина над 2 тони ХИДРОЗИМ, доставата се врши со наш превоз.

*За авансно плаќање се одобруваат дополнителни 10 % попуст.

КОГА ДРУГИТЕ ПРЕКИНУВААТ ДА РАБОТАТ ВО ЗИМА, ВИЕ ПРОДОЛЖЕТЕ СО ХИДРОЗИМ.