Image12 Мар 2013

Следи ги чекорите ...

Почитувани,

 
Ве покануваме да нѐ посетите на претстојниот Саем за градежништво на Скопскиот Саем кој ќе се одржи во периодот од 05 - 09 март 2012, во хала 1 или Метрополис арената.