Image5 Мај 2010

Собрание на акционери 2010

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 14.05.2010 (петок) во 14:00 часот, во административната зграда на АДИНГ АД, Скопје, ќе се одржи редовното годишно собрание на акционери.
За подетални информации и за дневниот ред на собранието кликнете тука.