Image11 Апр 2011

Српска верзија на веб страницата

Почитувани,

Ве известуваме дека од 09.04.2011 во функција е ставена и српската верзија на веб страницата на Адинг.
Официјално може да пристапите на следниот линк: www.ading.rs

Сите информации, технички податоци, податоци за производите, контакти и сл., сега може да се најдат и на српски јазик. Во иднина најавуваме изработка на нови веб страници за останатите пазари во регионот и
светот каде сме присутни.