Image7 Мај 2018

Тимот на Адинг на Скопски Маратон 2018

14-от Виз Ер Скопски маратон се одржа на 06.05.2018 во Скопје, а на истиот учествуваа над 10.000 маратонци од 58 земји од светот.
Годинава – најбројни до сега на Скопскиот маратон. 14 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме еден полумаратонец на 21км.

Честитки за сите учесници, догодина уште побројни!